nico21, smycze jak tylko dotra do mnie będą do odebrania na spocie
Wyświetlacz na szafie
Zwiń
X
-
Wyświetlacz na szafie
Witka!
Mam juz moja wymarzona Octavie Tour Ice + :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Miedzy zegarami jest wyswietlacz (albo atrapa nie wiem). Myslalem ze bedzie pokazywal cos fajnego a tu nic - glucho.
Czy tylko w wersji z automatem (jak podaje instr obsl) tez wizjerek dziala?
Czy mam tylko atrape (plytke plastikowa), czy moze cos mieszajac w pokladowym kompie moze sie cos tam pojawic?? :hammerPresident Johnny II ASC + President Florida
_,.-*'`'*-.,_Dark side on the Octavia_,.-*'`'*-.,_
-
-
[ Dodano: Czw 07 Gru, 06 18:22 ]
my nie gryziemy
Cos sobie przypomialem..
Ostatno moj szefu (uzytkuje Fiata Stilo) molil mi, ze jak on dwa razy nacisnie na pilocie zamykanie auta, to nie moza sie wydostac z niego nawet od srodka -ale jaki to ma sens?President Johnny II ASC + President Florida
Komentarz
-
-
djpi, w normalnej wersji licznik na środku ma folie z ikonami a pod nia diody które ją podświetlają folia jest czarna tak jak zegary i w miejscach gdzie są ikony jest światło przepuszczalna
W wersji którą posiadasz nie ma maxi dota czyli wyświetlacza tak jak napisał Maicroft, dopiero w o2 są wyswietlacze w bodajże ambiente wzwyż wiec jeszcze raz zapraszam cie na spota zobaczysz kilka desek rodzielczych bedziesz mógł zapytac o co zechcesz i nie nabijam postów bo nie mam ciśnienia na to na sopcie wiecej sie dowiesz niz zakładając kolejne tematy
Komentarz
-
-
djpi, dzięki kolego, własnie mnie oświeciło, juz wiem o co chodziło !!!!!!!!!!
Gdy ujrzałem Twojego ROBOCOPa to zrozumiałem wszystko !!!
Przecież OCP to hasło z tego filmu, chyba nazwa tej policji, albo cos podobnego...
A mnie ktoś zapytał (widzac logo OCP) czy jestem fanem robocop'a
wiem, wiem, co chcecie powiedzieć... alke lepiej późno niż wcale ... :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftdjpi, A jakie to masz wyposazenie z tym silnikiem AXR, bo jak nie doplacales za zadnego maxi-dota, to tam w tej chwili zadne wyposazenie nie ma go w serii - tak mi sie cos zdaje.
A gdzie zapala sie ikonka otwartych drzwi?? W jakim miejscu na liczniku :?:
mam przykład zapalania sie ikonki drzwi...
jakość kiepska bo robione komórką w dzień...
Komentarz
-
-
przem1978, widze ze zajarzyles
Szczerze powiem ze zastosowanie tego avatara bylo oczywiste
A tu sie okazalo ze nie
przem1978, u mnie sie tak nie wyswietla tak, jak u ciebie...
Mam wskaznik otwartych drzwi na tym monitorku ale w formie kontrolki a nie takiego duzego ekranu.President Johnny II ASC + President Florida
Komentarz
-
-
wydaje mi się ze w Octavi 1 niema maxi dota poniewaz się do niej przymieżałem jest tam chyba w opcji komp który pokauje temp zewnętrzną i spalanie o jeszcze zalezy który rok a jezeli chodzi o maxi dot to jest w octavi ambiente jako opcja za 700zł który sam dokupiłem bo wydaje sie fajny a ww elegance w standardzie a jak ci się nic niepali to dziwne bo mi nawet w fabi się paliły kontrolki przy azpłonie pzdr
[ Dodano: Sob 03 Mar, 07 17:46 ]
przymierzałem sory za ortografie
Komentarz
-
-
lec
-
Zamieszczone przez hermanCelebrate 04, mam fabrycznie zamontowany inic nie placilem, wiec nie ma ze w OI tylko za doplata..Poza teym jak przem1978 napisal wielofunkcyjna kierownica z tempomatem
Pozdrawiam
i też teraz sobie przypomniałem, ze ta dopłata moja nie dotyczyła jednak maxi dot'a a chyba samego pakietu skórzanego (kierownica, gałka biegów i ręczny) + cos tam jeszcze...
może mi podpowiesz co miałem w standardzie jako CELEBRATE, to sobie przypomnę za co dopłacałem...
podali mi kwotę i wyposażenie, a że to szło przez leasing to nie wnikałem co było a co dodatkowo trzeba było opłacić...
Komentarz
-
Komentarz